HAPPY SNACKS ALBO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1130 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Snacks Albo. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 8:14 Het was weer heerlijk!!
28 nov 2022 om 17:02 Om 5 voor 2 besteld en het kwam (na bellen) om half 4. Patat op zich was prima. Maar helaas wel verkeerde drankje er ook bij.
26 nov 2022 om 20:39 Eten te laat bezorgd, was niet goed warm, slappe patat en vlees erg zout gekruid. Verder ook niet voor herhaling vatbaar.
22 nov 2022 om 20:34 Kapsalon was verrukkelijk, bezorger was zoals aangegeven op tijd. Echt een aanrader!
20 nov 2022 om 17:14 Patat niet doorgebakken en erg slap. Jammer...kip wel lekker. Patat niet opgegeten. Bezorgen duurde echt lang
16 nov 2022 om 17:07 Bezorging was 20 minuten te laat, eten was prima.
16 nov 2022 om 8:18 Bezorging is ok. Eten is minder.
12 nov 2022 om 2:21 Ze waren half uur telaat en wanneer ik ze bel nemen ze niet op, Eten was ook niet warm
7 nov 2022 om 7:42 Alles was heerlijk, alleen jammer dat de opmerking niet wordt gelezen. Had gevraagd zonder ui, helaas alle gerechten met veel ui!
6 nov 2022 om 22:06 Bezorging was snel, eten minder lekker. Enorm veel vlees, weinig andere dingen, vrij saai en zwaar.
5 nov 2022 om 13:58 Food was over an hour and a half late. Their phone number is disconnected so we had no way of contacting the restaurant. We ordered elsewhere because we had to leave for an appointment and they only showed up after we were gone.
5 nov 2022 om 1:47 Food was delicious and fast thank you