HAPPY SNACKS ALBO

HAPPY SNACKS ALBO Al onze producten worden vers gemaakt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 935 beoordelingen
23 jun 2021 om 15:13 1 taak. Op tijd zijn. Uur te laat.
23 jun 2021 om 12:36 Even serieus, je had 1 taak en dat een broodje kip maken. Heb geen kapsalon in me brood besteld. In ieder geval voor ons nooit meer.
23 jun 2021 om 4:43 Was weer lekker top
20 jun 2021 om 23:51 Bezorgtijd te lang. 1 uur terwijl er 38 beloofd was.
20 jun 2021 om 17:35 Warm en genoeg vlees Top bezorgd
20 jun 2021 om 12:43 Goeie volle porties
18 jun 2021 om 16:23 Het eten was lekker maar het heeft wel op zich laten wachten . De bezorger was onvriendelijk en kortaf plus dat het dus 1.30 uur heeft geduurt. Ook was het restaurant slecht te nauwelijks te bereiken.
17 jun 2021 om 11:39 Het eten smaakt zeker niet slecht maar is pas na 2 uur wachten bezorgd! Ja, TWEE UUR WACHTEN! Daarnaast klopte de bestelling niet helemaal: patat dat ik niet bestelde en gewone Ayran i.p.v. Kersen-Ayran. Reactie: DAN NIET MEER BIJ ONS BESTELLEN.
14 jun 2021 om 16:35 Goed
13 jun 2021 om 8:44 Echt heel lekker gegeten! Je krijgt grote porties en dat voor een zeer goede prijs. De bezorging was ook precies op tijd! Jullie hebben er een klant bij!
13 jun 2021 om 7:21 The food itself is good. No complaints there. The delivery person was driving around with his friends in the car & the friends were making unnecessarily rude comments. Because of that I won’t order from them again.
13 jun 2021 om 3:42 Heb 2 uur moeten wachten op echt een bijna koude vieze donerbox, en de rest van het eten was ook echt niet lekker...