HAPPY SNACKS ALBO

HAPPY SNACKS ALBO Al onze producten worden vers gemaakt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1095 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Snacks Albo. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 12:29 Erg laat. Patat slap en aangebrand.
2 sep 2022 om 17:21 Tevreden! Bezorgtijd was in de middag, iets te laat maar dat is bijna elke zaak. Gelukkig staat er in de beschrijving een levertijd van +60min
30 aug 2022 om 9:50 40 mins te laat, kapsalon niet lekker
22 aug 2022 om 14:27 ik heb letterlijk 2 uur lang gewacht op 2 broodjes en een friet met mayo en extra sate. Bij ontvangst klopte de helft van mijn bestelling niet eens en spulletjes die ontbraken. Heel vervelend.
13 aug 2022 om 22:54 Was opzicht lekker vers, maar niet echt v sterk van smaak. Knoflooksaus had wat meer smaak mogen hebben.
12 aug 2022 om 20:24 Drama bestel nooit meer
11 aug 2022 om 19:29 Niet lekker en duurt lang
8 aug 2022 om 20:41 Eten was niet zoals we gewend zijn het was er flauw erg jammer
8 aug 2022 om 18:39 Drie keer gebeld, 2 keer opgenomen, 1 keer genegeerd, duurde uiteindelijk meer dan anderhalf uur
8 jul 2022 om 9:47 Bezorging duurde extreem lang. Wanneer je belt om te vragen waar het blijft krijg je geen antwoord… Heel jammer als je rekening moet houden met je pauze tijden.
4 jul 2022 om 11:31 2 uur gewacht op mijn bestelling
28 jun 2022 om 11:55 Ik ga dit niet meer bestellen!!